Stilistkinja i dizajnerka Kristina Bekvalac je veoma aktivna na Instagramu. Često objavljuje svoje odevne kombinacije, porodične trenutke s ćerkom i sinom, a raspoložena je i da odgovara brojnim pratiteljkama na zanimljiva pitanja.

Među njima se našlo i jedno koje se ticalo njene starije sestre Nataše, odnosno, njenog ljubavnog života. Nekoga je zanimalo koji Natašin bivši muž joj je bio najdraži, a odgovor je sve iznenadio.

 "Dača",  napisala je Kristina. Ovo je bilo neočekivano s obzirom da je Nataša jednom prilikom, na pitanje kom bi se bivšem mužu vratila, da mora, odgovorila:

"Da moram? Da moram, Ljubi. On je najviše vodio računa o meni", rekla je Nataša.

S obzirom na to da je poznato da su sestre Bekvalac jedna drugoj ogromna podrška i da su izuzetno bliske, sigurno je da se Nataša zbog ovoga neće naljutiti.

natasa bekvalac bivsi muzevi
Instagram/Kristina Bekvalac 

Nataša i Danilo Ikodinović razveli su se 2011. godine nakon pet godina braka i to nakon teške saobraćajne nesreće koju je vatrpolista doživeo i koja mu je zauvek promenila život. Ostali su dosledni da o razlozima za razvod ne govore za medije, ali se spekulisalo da je nesreća imala veze s tim. Pravu istinu, kako je jednom Ikodinović otkrio, znaju samo njih dvoje.

“Trebalo mi je dosta vremena da raščistim neke stvari i taj život koji sam živeo pre nesreće. Ubrzo je usledio i razvod sa Natašom, koji mi je bio težak, kao i svakome ko prolazi kroz tako nešto. Mislim da nesreća nije mnogo uticala na naš razvod, već je to bilo pri kraju zbog mnogih drugih stvari. Svašta se tu pisalo i polemisalo, to mi je bilo najteže, jer sam non-stop bio po novinama. I normalan bi poludeo, a ne ja.“, rekao je nedavno Dača u emisiji "Preživeli" na K1 televiziji.

 Izvor: Lepa&Srećna