Modni kreator Saša vidić je nedavno prokomentarisao grupu "Hurricane" i njihov nastup na "Evroviziji". Mnoštvo teških reči je palo, a on se osvrnuo i na podršku naših poznatih ličnosti i njima uputio kritiku. Pogotovo je za Mariju Šerifović imao grube reči.

"Marija nije trebala da im daje lažnu nadu. Da su svi učesnici otišli...da je Joksimović otišao ne bi mogao da im pomogne. Ne možete od g.... napraviti pitu. Ja sam u startu bio protiv 'Hurricane', a onda sam trpeo salve uvreda od fanova, a čekao sam svojih zlatnih 5 minuta i dočekao sam ih", objasnio je surovo Saša Vidić.

Modni kreator je prokomentarisao i istup pop pevačice koja je otišla da podrži "Uraganke", ali je nakon toga ipak rekla da je podržavala Francusku i da "Uraganke" nisu njena šoljica čaja.

"Onda nije trebala da ide, isto zameram i Jeleni koja ih je podržavala u ludilu...Ali Jelena bila si sevsna... Na kraju je rekla da bi ona to bolje iznela, one su bedne, kopi pejst tebe(Jelene Karleuše). Ne podržavaj kopi", reklao je Saša Vidić.

Osvrnuo se i na izjavu Olivere Kovačević koja je rekla da Srbija nema kvalitetne izvođače i muzičare sa kojim bi se mogla pohvaliti, a Saša je na njenu izjavu dodao:

"Olivera je moja drugarica. Sa profesionalne strane mislim da je bez veze to što je ona rekla, jer ja Saša Vidić koji se bavi modom znam 5 dobrih bendova... Centar roka je bila Srbija, a Olja treba da promeni stav", naglašava mondi kreator za "Hype TV" i dodaje da mu je jedan od omiljenih javnoih ličnosti i za koju smatra da je jako stilizovan naš reper Mili. Uraganke je u svom intervjuu nazvao plastičnim barbikama.

Izvor: Lepa&Srećna