Vest koja je nedavno odjeknula u svim medijima jeste ta da je još jedna žena imala pokušaj "intervencija" na ljudskim žrtvama, a sve to bez ikakve lekarske diplome. Naime, nadrilekarka Olgica M. uhapšena je juče na hrvatskoj granici pod sumnjom da je unakazila mnoge "pacijente", izazvala im opekotine, oštećenja kože i još mnogo toga. 

Tužbe na njen račun su poeče da se nižu još početkom godine, kada su pojedini pacijenti podneli krivične prijave protiv nje. Jedna od brojnih žrtava ove nadrilekarke je bila Katarina Milanović, koja je odlučila da se podvrgne tretmanu, nakon čega je zaradila ožiljke za čitav život.

"Ja sam žrtva na mom licu se nalaze opekotine trećeg stepena koje su vešto prekrivene puderom, ali koje nikada neće nažalost moći kompletno da se saniraju. Kada sam upoznala Olgicu nisam stekla utisak da ne mogu da joj verujem. Nažalost, ubedila me je u celu priču i o zaposlenima i o Centru za koji sam posle saznala da ni ne postoji. Kasnije sam saznala da nije ni registrovano da ne postoji u APR-u, nigde", rekla je devojka gostujući na TV Prva.

Katarina je otkrila i koja poznata ličnost je reklamirala lažnu lekarku Olgicu, a uz to je imala i veliki uticaj na odluku mnogih ljudi da posete baš salon lepote ove žene. Žrtva nadrilekarke je objasnila da je Svetlana Ražnatović dala reklamu za lažnu doktorku, koju je tom prilikom predstavila kao vrhunskog stručnjaka.

Kada je cela gungula oko Olgice krenula, još u martu, oglasila se i Ceca koju su povezali sa celom pričom.

"Nama je samo radila brazilsku maderoterapiju tela, masažu... Ništa više. Masažom smo bile prezadovoljne. Ostalo ne znamo", rekla je Ceca za "Mondo".

Mnoge žene su očajne i kaju se zbog toga što su poverenje dali ženi, koja nema ni kredibilitet, ni etiku, ali ni znanje. Pored žena i muškarci su se povrgavali raznim tretmanima, a pojedini ističu da su toliko unakaženi da će masku morati da nose do kraja života. Nakon što su nanete štete mnogim pacijetnima, ostaje pitanje šta će biti sa žrtvama i štetom koja je napravljena.

Izvor: Lepa&Srećna