Poznato je da se žene podvrgavaju estetskim zahvatima i operacijama, više nego muškarci, ali ni oni ne zaostaju. Postoje mnoge osobe jačeg pola, koje su ujedno i javne ličnosti, i koje nemaju granicu kada su intervencije i razni zahvati u pitanju. Među njima je Neven Ciganović, hrvatski stilista, koji je izmenio lični opis.

On je operisao nos tri puta, popunjavao je usne, jagodice, radio je obrve, kapke, vilicu i bradu. Bio je učesnik brojnih rijalitija, a spada u jednog od najvećih protagonista plastične hirurgije na našim prostorima.

Miki Rurk

Glumac je svoj lik u potpunosti transformisao, a priznao je u par navrata da je išao kod pogrešnog plastičara. Njegovo lice je prepuno botoksa, imao je pet operacija nosa, a imao je i nesreću sa razbijenom jagodicom.

Džon Travolta

Nakon serije “Narod protiv OJ Simpsona: Američka kriminalistička priča” u kojoj je Travolta igrao, masovno je naišao na osude i komentarisanje njegovih estetskih zahvata. "Travolta izgleda kao voštana figura samog sebe koju je neko ostavio blizu radijatora", "Travolta je od plastike?", samo su neko od kometara na račun izgleda poznatog glumca.

Izvor: Lepa&Srećna