Pevačica Neda Ukraden tokom pandemije nije mnogo vodila računa o ishrani, nije se kretala, stalno je spremala, pa je nabacila koji kilogram. U želji da smrša što pre i dovede kilažu na staro, pribegla je jednom posebnom načinu ishrane.

"Imala sam višak kilograma koji mi se nagomilao jer sam zbog kovida stalno bila kod kuće. U poslednjih godinu dana tempo života mi se potpuno promenio - nisam se kretala, nisam vežbala, stalno sam kuvala, pa sam se ugojila. Živim sa ćerkom i zetom, pa sam njima i unucima stalno nešto spremala - palačinke, pite. Zbog praznika su na našoj trpezi neizostavni bili kolači i torte", rekla je Neda za "Kurir".

Pevačica je otkrila kako izgleda ishrana uz koju je smršala.

"Odlučila sam da smršam pomoću liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave šejkove i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim da spremam i ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam neko ko se inače ožderava, pa mi ovaj način ishrane nije teško pao. Za kratko vreme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom", iskreno je rekla.

Vratila se vežbanju i treningu, pa je otkrila kako i u 70. godini ima tako dobru formu.

"Mnogo mi prija što smo konačno svi izašli iz svojih kuća. Vratila sam se svojim vežbama, koje sada skoro svakodnevno radim. Bitno mi je da ostanem u dobroj formi. Odlično se osećam sada kada sam izbacila slatkiše i ostale nezdrave namirnice. Imam mnogo više energije, pa lakše završavam sve poslovne obaveze".

Neda za doručak najčešće jede voćni smuti, za ručak meso i zelenu salatu, a za večeru čorbicu od brokolija. Uz to pevačica ima trik za sve dame, a to je da kada osetite glad popijete čašu vode ili čaj od đumbira.

Izvor: Lepa&Srećna