Pevačica Neda Ukraden dugo godina je bila sa rediteljem Milanom Bilbijom, sa kojim ima ćerku Jelenu. Upoznali su se kada je ona imala 18 godina, a on je bio čak 14 stariji od nje. Pre 8 godina je preminuo, a ona je nedavno otkrila kakva je bila njihova ljubav.

"Ja sam sa svojim suprugom provela 15 najlepših godina svoje mladosti jer sam njega upoznala kad sam imala 19 godina , na prvoj godini studija. On je tada imao 33 godine, slobodan, po zanimanju reditelj. On je odmah hteo da se ženimo. Njegovi su roditelji bili srećni što je našao neku da ga smiri. A ja na početku života, ja dobila krila da malo poletim", rekla je Neda.

Kako je izgledao njihov emotivni odnos objasnila je pevačica i istakla da se sve menja kada dobijete dete. 

"Oženili smo se jer smo došli na vrh glave i njegovim i mojim roditeljima, prijateljima, svađali se, mirili se. E, posle godinu dana sam rodila malu i onda sam videla da je jedno zabavljati se, biti našminkan, napirlitan, i doći dobro raspoložen na sastanak, a drugo je pod istim krovom deliti trenutke i obaveze", govorila je Neda u emisiji "U svom filmu" na "HRT-u".

Bračni par nije imao baš najbolje odnose, a onda je Neda odlučila da stavi tačku na brak.

"I nije nam išlo. Krenulo je erodiranja veze i ljubavi. I kad je to prešlo granice lepog, ja sam rekla – ne. Tek sam skućila novo gnezdo, opremila je, donosila iz celog sveta stvari… Ali sam ipak otišla. I nisam se bojala. Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodelio i dete i stan a mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu", rekla je Neda i dodala da se nije ponovo udala zbog deteta: "A nisam se udala zato što sam žena koja ima dete. Ja sam prevashodno majka pa sve drugo. Kad ste sami onda se selite sa koferom gde hoćete. Ali kad imate dete… Dovesti dete u novu sredinu, u novi grad, novi jezik. Ćerka je bila ušuškana, ja tu, dve bake, dve deke, aktivnosti. Imala sam čak jednom zakazanu svadbu, čak i datum venčanja, ali sam odustala zbog ćerke. Nije samo zbog nje ali to mi je prevagnulo na jezičku. Da ja nju istrgnem iz sredine gde se dobro oseća zbog nekog svog ćefa. To nisam htela".

Izvor: Lepa&Srećna