Poznata srpska kreatorka Verica Rakočević nedavno je proslavila 73. rođendan, a kako je više puta isticala, reč baba nije sinonim za nju. Iako ima sedmoro unučića, ona se ne oseća staro, već mladalački. Nedavno je u emisiji "Kec na jedanaest" govorila o svojim unucima i tome koliko je vezana za njih.

"Ja sam ponosna baka i uvek to ističem. Nedavno sam baka postala sedmi put kada je moja ćerka Milena dobila sina Nikšu. Toliko sam se vezala za njega da zet Milan strahuje da ću im uzeti dete", istakla je kreatorka.

A kada je reč o starosti ona uvek ističe da čovek ne sme biti limitiran godinama.

"Čovek nikada ne sme da bude limitiran godinama. Ima ljudi koji sa 40 ne mogu da ustanu iz kreveta. Ja se ne osećam kao neko ko ima 73 godine. Ja trčim po mom dvorištu. I da, nekad zaboravim gde sam ostavila ključeve, ali važne stvari ne zaboravljam. Da, ja sam baba sedmoro unučadi i daj bože da budem i prababa, ali ako je baba sinonim za starost, onda ja to nisam."

Otkrila je i tajnu svoje vitke linije i savršenog izgleda sa čak 73. godine.

"Genetika ima veliku ulogu, a ja uz to i vežbam i hranim se zdravo. Meso jedem minimalno, a bar jednom nedeljno na meniju imamo ribui. Mozak mi radi 24 časa dnevno, a ja stalno smišljam šta bih mogla da radim", rekla je Verica Rakočević u emisiji.

 Izvor: Lepa&Srećna