"Počela sam sa manjim grudima, a pre oko 20 godina stavila sam silikone", opisuje svoje muke članica žirija popularnog takmičenja "Američki idol" Pola Abdul. "Kako su godine prolazile, tako su mene leđa sve više bolela", kaže poznata pevačica i plesačica.

Uprkos tome što je sitnije građe i na kraju je šeste decenije života, ona i dalje vredno vežba više sati u toku dana. Ipak baš ta građa je učinila da problemi sa silikonima postanu sve izraženiji.

"Uvek sam osećala da su oni malo preveliki za mene, a gravitacija je učinila svoje", priča Pola. "Što sam više vežbala, to su bolovi u leđima bili teži."

Tokom nove plastične operacije, hirurg će izvaditi stare silikone, podići grudi i zategnuti kožu. Moguće je da će staviti neke manje implante, ali pevačica kaže da joj nije cilj da izgleda kao da je mlada. "Mislim da starim dostojanstveno", izjavila je Paula koja je već operisala nadlaktice kako bi skinula višak kože.

"Želela sam da učinim nešto za sebe, a baš tu su mi mišići atrofirali kad sam bila paralisana posle povrede kičme." Starenje je, naravno, neminovno ali meni ples i strast u igri pomažu da sve prebrodim", zaključila je. 

Izvor: Lepa&Srećna