Talenat, lepota i energija bili su glavni aduti naših Uraganki na Evroviziji, a Saša Popović i Aleksandar Milić Mili se slažu da je to upravo ono što je potrebno za uspeh u ovom takmičenju. Međutim, konačni rezultat ih je obojicu iznenadio.

Gostujući u emisiji Jutro, na TV Prva, čelnici "Granda" su komentarisali ishod takmičenja u Roterdamu. Prema Sašinim rečima, u startu nismo bili favoriti, ali su odličnim nastupom u polufinalu naše devojke uspele da skrenu pažnju na sebe.

Vrlo je iznenađen što nam članovi žirija iz čak 35 zemalja nisu dali nijedan glas, a Mili smatra da smo zasluženo mogli da se nađemo među prvih pet-šest finalista. "Jednostavno, pesma nije bila po ukusu žirija", rekao je Saša.

Prva posle grupe "Harikejn", po njihovom izboru, bila je Francuskinja Barbara Pravi. "Kad sam video da naše devojke nemaju šansu, navijao sam za nju, rekao je Popović. Međutim, Mili nije ostao ravnodušan ni prema Italijanima. Kako je rekao, to je zvuk koji se vraća, a energija grupe Maneskin je bila fantastična.

 Izvor: Lepa&Srećna