Srpske lepotice Uraganke mame poglede i uzdahe u Roterdamu, a jedno od glavnih pitanja na Evroviziji je - da li svaka od njih ima dečka? Mediji se posebno interesuju za ljubavni život mladih pevačica, a i one pomalo raspaljuju ovaj plamen provokativnim i koketnim nastupima.

Tako je Ksenija Knežević oduševila tursku publiku priznanjem da joj se dopada prezgodni turski glumac Džan Jaman, kojeg naše pripadnice lepšeg pola dobro poznaju iz TV serije "Sanjalica".

Ona je čak rekla da bi ostavila sve zbog njega koliko je lep i da bi baš njega volela da upozna kad dođe u Istanbul. Međutim, Džan je već u vezi sa slavnom Italijankom Diletom a i naša Ksenija je zapravo srećno zaljubljena.

Dečka poznaje od malih nogu i prvo su bili prijatelji, a zatim je to preraslo u ljubav koja traje već godinama. Kako je jednom prilikom izjavila, priželjkuje da se za njega i uda i s njim osnuje porodicu. Za sada su oboje posvećeni karijeri a i previše mladi za brak.

Ivana i Sanja su već neko vreme "srećno same". Sanja se često pravi pomalo "loco loco" pred kamerama, pa tako uz osmeh naglašava kako one čekaju "princa na belom konju". "Želimo da bude lep, duhovit, zanimljiv, sve", kaže Sanja i zato, objašnjava, i jesu same. Premda su zaljubljive prirode, one su, kaže, devojke za dugoročne ljubavi.

uraganke evrovizija 2021 loco loco
ATA Images/Antonio Ahel 

Njihov zaštitni znak "loco loco" postaje polako viralni haštag na Instagramu, a pod njim se našao i ovakav simpatičan kolaž:

Izvor: Lepa&Srećna