Prve vesti sa Eurosonga stižu, naravno, pre nego što je samo takmičenje počelo! Pripreme su u punom zamahu, a naše "uraganke" su se pokazale odlične na sceni. Tri srpske lepotice mame uzdahe gde god krenu, a Sanja Vučić je - priča se - već na korak od nove ljubavi.

Reč je o mladom pevaču Damijanu Davidu, frontmenu grupe Maneskin, koji će na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrope predstavljati Italiju. Kako mediji objavljuju, između Damijana i Sanje planule su varnice čim su se upoznali, a sad navodno koriste svaki slobodan trenutak da provedu malo vremena zajedno.

Na konferenciji za novinare već je postavljeno pitanje srpskoj predstavnici o tome, a ona je odgovorila da jeste "singl" ali da je Damijano mnogo mlađi od nje - čak šest godina. "Prelep je", rekla je Sanja. "Udala bih se za njega."

Kontroverzni Italijan već neko vreme privlači pažnju javnosti, ne samo zbog ubedljive pobede na festivalu u Sanremu, već i zbog svog upadljivog imidža. Izrazito mršav, duge kose i često nalakiranih očiju, meta je zluradih komentara da nije preterano muževan. Tetovaže su mu brojne: od pukog naslova jednog albuma koji je istetovirao krupnim slovima preko grudi, pa preko ciljanih poruka kakva je "dečaci NE plaču" u kojoj je ovo "ne" precrtano. 

Zbog jedne je čak osetio potrebu da se opravda pred javnošću, mada je rekao da to inače nikad ne radi. U pitanju je tetovaža "poljubi me" koju je ispisao na - zadnjici! Zbog nje je objasnio da nema nikad nikakvu lošu nameru niti gleda na druge sa visine. To nije prekinulo oštre kritike zbog još jedne sporne tetovaže - glave pod krunom od trnja čije lice nije Isusovo, već lično - pevača. 

Uprkos ovim paklenim tetovažama (ili možda baš zahvaljujući njima), Damijano je pravi mamac za dame. Nedavno su ga povezali i sa naslednicom modne imperije Guči - Drusilom, što je ona demantovala, a redovne sumnje izaziva i njegov odnos sa basistkinjom groupe koju predvodi, Viktorijom.

Damiano David Giorgia Soleri
Instagram / ykaaar 

Ipak, mladi sinjor David je, izgleda, u srećnoj vezi već dosta dugo jer je na Instagramu uhvaćena slika na kojoj je sa Đorđom Soleri koja radi kao model. Uz poruku ispisanu na slici "posle 4 godine, kako reći ne?", očigledno je da je veza ima dugu istoriju. 

 Izvor: Lepa&Srećna