Srbija je fuzija uticaja Vizantije, Otomanskog i Rimskog carstva koja su iza sebe ostavila jedinstveno, veoma bogato kulturno nasleđe. Iza njih, ostale su nam arhitektura, istorijske znamenitosti i atrakcije kakvima se malo koja zemlja u svetu može pohvaliti, ukusna kuhinja i jedinstvena tradicija. Ostao nam je i jedan grad koji je imao 15 imena, grad u kom se sudaraju svetovi, antika i srednji vek, urban kvart i stara kaldrmisana četvrt.

Baš na mestu gde se grad spušta ka obali Save rađa se nov, ušuškan, urban i živ kvart, futuristička priča u srcu starog grada. Rađa se Belgrade Waterfront.

Savremen enterijer, savršena lokacija na obroncima istorije, sa svim pogodnostima ambijenta za moderan i funkcionalan život oivičen je šetalištem kraj reke, parkom, ulicama gde ima mesta i za automobile i za pešake i za bicikliste. U Belgrade Waterfront-u su idealan stambeni prostor već našle brojne porodice, mladi, zaposleni, urbani ljudi kojima je neophodno komforno mesto za život, rad, sastanke, opuštanje i druženje.

Belgrade Waterfront
Promo 

 Atraktivno uređeni travnjaci Savskog parka, izložbe, koncerti i radionice na Sava Promenadi, maštovita dečija igrališta, uređeni prostori za sport i rekreaciju, najinspirativniji šoping u Galeriji Belgrade – nabrajanje prednosti života u Belgrade Waterfront-u moglo bi da potraje. Pogodnost koju, ipak, moramo da spomenemo, jesu uslovi kupovine. Po ceni već od 2.950 evra po kvadratu, i to sa uračunatim PDV-om, možete da započnete život u najmodernijem beogradskom naselju, na najboljoj lokaciji. Uz konkurentnu cenu, na raspolaganju su vam i stambeni krediti specijalno kreirani baš za Belgrade Waterfront, zahvaljujući kojima možete da kupite stan u zgradi u ranoj fazi izgradnje. Mesečna rata za ovu vrstu kredita kreće se već od 499 evra.

Belgrade Waterfront
Promo 

Stanovanje u Belgrade Waterfront-u je koncept po kojem je život uživanje, hedonizam, mir, jednostavnost, lakoća i lepota. Živeti u Beogradu je privilegija, a živeti u Belgrade Waterfront-u znači da ste našli svoje idealno mesto pod suncem.

Tekst: PROMO