Emina Jahovićuplovila je u romansu sa Sadetinom Saranom, a u centar skandala došli su kada su prozvani u jednoj emsiji da su proveli burnu noć u hotelu.

Voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" objavile su priču da su "Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u hotelskoj sobi, gde su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe.

PROČITAJTE JOŠ: EMINA JAHOVIĆ IZVUKLA PRAMENOVE: nova frizura oduševila žene, evo koja je boja njen novi trend (FOTO)

Turski mediji uveliko pišu da Emina i Sadetin već žive zajedno, da prave zajednički dom, ali da datum kada se useljavaju u novu kuću nije poznat.

Kada je Emina čula ove informacije, oglasila se i objasnila da je reč o laži.

"Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni.

POGLEDAJTE NASTAVAK EMININE PORUKE NA INSTAGRAMU NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Ogorčeni fanovi priskočili su u podršku Emini, a jedan od njih je čak preveo njenu poruku na engleski:

"dve žene proganjaju jednu ženu - nemojte ćutati"  - glasi njegov prevod.

PROČITAJTE JOŠ: EMINA JAHOVIĆ ZVANIČNO RAZVEDENA, ALIMENTACIJA ŠOKIRALA CELU SRBIJU: evo šta će Mustafa sve dati bivšoj ženi

Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova.

Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi", napisala je Emina na svom Instagramu.

Izvor: Kurir