Vest da su Petar Grašo i Danijela Martinović nakon više od dve decenije zajedničkog života stavili tačku na ljubav šokirala je sve. Važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, koji je retko govorio o svojoj ljubavi. Najčešće su odgovarali na pitanje koje je zanimalo javnost - zašto vezu nisu krunisali brakom.

Složili su se da su srećni i bez papira jer im pomisao na venčanje stvara klaustofobiju. O odluci da se raziđu nisu govorili za javnost, ali su slovenački mediji došli do infomacije da pevač ima novu ljubav i da je to pravi razlog što je okončao vezu sa Danijelom.

Kako prenose slovenački mediji u pitanju je, navodno, enolog Sonja Erčulj koja je i direktor marketinga u kompaniji "Puklavec Family Wines".

Par je viđen da uživa uz vino, na večeri u malom mestu Dobrepolju. Ova atraktivna plavuša se oglasila za slovenački “Žurnal24” i demantovala da sa pevačem ima išta više od poslovnog odnosa.

 “Istina je da poslovno sarađujemo, ali nikako nismo povezani privatno. Ovo je malo mesto i puno se tračari. To je zato što ljudi ne razumeju šta znači poslovna saradnja“, rekla je Sonja.

 Izvor: Lepa&Srećna