Iako je Darko Lazić isticao da mu je verenica Marina Gagić velika podrška, a posebno nakon nesreće koju je doživeo i smrti oca, čini se da je to bila samo priča za javnost. Darko je u vezu s Marinom Gagić uplovio nakon razvoda od Ane Sević, a u junu 2019. godine dobili su sina Alekseja. Činilo se da je njihova zajednica stabilna i da je pevač posle tragedija rešio da okrene novi list, međutim, izvori bliski paru tvrde da su oni mesecima imali nesuglasice koje ne mogu da preobrode.

Da situacija nije u najboljem redu, pokazala je i Marina koja je sa Instagrama obrisala sve zajedničke fotografije i vratila se u roditeljsku kuću. Svoje postupke nije želela da komenatriše za medije.

"Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem napise", rekla je za Blic Marina Gagić, dok Darko nije poricao da su se posvađali:

"Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa strašno... Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, porečkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej", rekao je pevač za Telegraf.

Kako beogradski mediji prenose razlog raskida jesu česte svađe zbog njegovog načina života koji se ni malo ne dopada njegovoj verenici,a odluci da napusti njihov dom u Brestaču prethodila je žestoka svađa.

Izvor: Lepa&Srećna