Poznato je da Svetlana Ceca Ražnatović od Arkanove smrti nije želela da svoj emotivni život prikazuje javnosti. U više navrata je isticala da, ukoliko o tome ne govori ne znači da ne postoji niko. Ipak, svog sadašnjeg partnera je podelila sa celom Srbijom, a kao što se može videti oni se ne razdvajaju.

Skoro svaki trenutak provode zajedno, putuju, uživaju, ali šta na to ima da kaže njena porodica. Naime, Cecina ćerka Anastasija je otvoreno govorila o tome kako gleda na vezu njene majke i Bogdana Srejovića.

"Moja majka je toliko godina bila sama i borila se sama da mislim da njoj muška figura ne utiče na jačinu. On može da joj samo ulepša život. Njoj znači naše mišljenje, ali ja smatram da nemam pravo da joj se mešam, mogu samo da je podržim. Ona je zadovoljna i mojim i Veljkovim izborom", rekla je Anastasija za "Kurir".

Podsetimo da je vest o Cecinoj vezi odjeknula početkom godine, kada ih je paparaco uhvatio na ulicama Beograda. Spekuliše se da su se upoznali na rođendanu pevačicine prijateljice, a posle više nedelja druženja su započeli emotivnu vezu.

Izvor: Lepa&Srećna