Vest da je Petar Strugar postao otac po drugi put iznenadila je sve s obzirom na to da glumac privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Naslednika mu je rodila Olja, s kojom se poznaje duži niz godina, a koja ne voli da se medijski eksponira.

"Olja i on se poznaju dugi niz godina. Ona nije iz javnog posla i ne želi da se medijski eksponira. Vodi miran život i prija joj da je daleko od očiju javnosti. Prvo su bili prijatelji, a onda su varnice sevnule. Prija joj to što je Petar neposredan, duhovit i neko ko voli sport i prirodu i životinje, kao i ona ", rekao je izvor za "Blic". 

 Lepa vest iznenadila je mnoge, a ponajviše Petrovu bivšu devojku, pevačicu Milicu Todorović, s kojom je okončao vezu u martu prošle godine. Iako o razlozima rastanka nisu govorili spekulisalo se da je Milica želela porodicu i dete, ali ne i Petar, s obizrom na to da se već ostvario u ulozi oca.

"Milica i Petar su se posvađali zbog toga što je on bio ravnodušan kad ona priča kako želi da mu rodi dete jer joj se sviđa koliko je brižan otac prema šestogodišnjem sinu Zariji iz okončanog braka sa glumicom Ivanom Nikolić. Petar je video da Milica obožava decu i misli da će ona biti dobra mama, međutim, nije mu se žurilo da pravi decu sve dok zaista ne bude siguran da je Milica žena s kojom želi da ostane trajno jer u prošlosti nikada nije zamišljao da ima ozbiljnu vezu sa pevačicom. Milicu je Petrova pasivnost i suzdržanost kad se pokrenu ozbiljne teme o zajedničkoj budućnosti počela da nervira i nalazila mu je i druge zamerke",  rekao je tada izvor blizak pevačici tada za Srpski Telegraf. 

Vest da je njen bivši postao otac nisu pomele zgodnu Kruševljanku, koja mu je u razgovoru za Story.rs čestitala na prinovi.

"Čestitam, nek je bebac živ i zdrav",  kazala je Milica.

 Izvor: Lepa&Srećna