Poznata pevačica Mina Kostić još kao veoma mlada se pojavila u medijima, od samog početka karijere nije krila ništa i o svakoj temi je otvoreno govorila. Tako je jedne prilike otkrila da se iza jednog njenog straha krije velika tragedija, koja je unela ogromnu tugu u njenu porodicu. 

Naime, ona se plaši dubine, iako zna da pliva.

"Znam da plivam, ali se plašim dubine. Ne znam, možda zato što sam izgubila sestru, kada je imala 13 godina, ona se udavila. 1992. godine se to desilo, kad god se toga setim bude mi teško, ali posle kažem, valjda je tako moralo da bude i možda zbog svega toga imam strah od dubine", rekla je pevačica svojevremeno za emisiju "Premijera".

Nije krila da su uslovi života u kojima je živela bili veoma skromni i teški, a ona se baš nikada nije odrekla svog porekla.

"Pošto je nas bilo desetoro, ja to uvek naglašavam, nikada nisam krila da sam ja potekla iz vrlo siromašne porodice, ali sam talentovana i Bog mi je dao glas da napravim ono što sada jesam. Ne stidim se odakle sam potekla, tako da verovatno moji roditelji nisu bili u stanju i u situaciji da nas odvedu na more, ni u banju, ni bilo gde, tako da nisam ni imala priliku da naučim da plivam", objasnila je Mina Kostić.

Uprkos svim nedaćama i životu u siromašnoj, radničkoj porodici Mina ističe da je imala veoma srećno detinjstvo. Kuća je uvek bila puna smeha, graje i radosti, a njen otac je voleo pesmu i muziku. Javno je više puta priznala da je nije sramota što potiče iz romske porodice, a nije ni krila da je promenila i ime i prezime sa samo 19. godina.

Podsetimo da je ona u braku bila sa biznismenom Tiosavom Tikom Sretenovićem, sa kojim se rastala zbog njegove navodne preljube.  Nedugo nakon razvoda je uplovila u emotivni odnos sa Igorom X sa kojim je 2009. godine dobila ćerkicu Anastasiju. Ljubavna romansa ovog para nije potrajala, ali su ostali u korektnim odnosima nakon čega su snimili još mnogo brojnih zajedničkih projekata.

Izvor: Lepa&Srećna