U jeku je priča o razvodu poznate pevačice Severine i Igora Kojića, fudbalskog menadžera. Kako su mediji preneli, sin pevača Dragana Kojića Kebe je "tajno" posetio hrvatsku prestonicu za suprugin rođendan. Mediji spekulišu da bi ovaj njegov gest mogao da znači da će supružnici zakopati ratne sekire. 

Kako "Kurir" saznaje, Igor Kojić se trenutno nalazi u tajnoj poseti Zagrebu, a povod tome bi mogao da bude rođendan njegove supruge. On je na ulicama hrvatske prestonice viđen u utorak 20. aprila, samo dan uoči 49. rođendana poznate pevačice Severine.

Njegov odlazak u Zagreb može promeniti mnoge odluke i nagađanja, a sasvim sigurno će se mnoge stvari nakon ovoga rešiti. Izvor "Kurira" navodi da je Severina ta koja se zalaže za razvod, dok Igor na sve načine pokušava da izgladi probleme sa suprugom. 

Severinin rođendan bio je odlična prilika da se vide i popričaju na miru o svemu što se dogodilo u proteklom periodu. Mediji su preneli vest i da je Igor pre nekoliko dana ponovo zapratio pevačicu na Instagramu, što ide u prilog činjenici da su možda počeli da rade n svom odnosu i odustali od razvoda.

Podsetimo da je priča o razvodu Severine i Igora jedna od najvećih misterija, kojom domaći mediji ne prestaju da se bave mesecima unazad. Taman kada su svi mislili da je na njihov šestogodišnji brak stavljena tačka, Igor je ovim postupkom sve iznenadio, a priče o razvodu, za sada, padaju u vodu.

Izvor: Lepa&Srećna