Kada je prošle godine objavljeno da se glumica Anđelka Pripić razvodi nakon devet godina braka, mnogi su bili iznenađeni. Šta je to uzdrmalo jedan od, kako se smatralo, najstabilnijih parova na javnoj sceni, nije bili poznato jer se supružnici o razlozima nisu oglašavali za medije. Naslućivalo se da je razlog prevara koju je počinio Dario, ali ni jedno ni drugo nisi demantovali niti potvrdili te navode.

Međutim, sada je došlo do saznanja da je Dariova ljubomora bila kamen spoticanja i razlog za nesuglasice. Navodno, on nije mogao da podnese to što je Anđelka snimala eksplicitne scene, a posebno u seriji “Žene sa Dedinja”. gde joj je partner bio Dragan Mićanović.

 "Naime, Dario je Anđelki pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela. Kako naš izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedeljama svađali, Anđelka je ubeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje", rekao je izvor za Kurir i dodao je Dario bio ljubomoran i na Anđelikinog kolegu Andriju Miloševića.

Glumica je nedavno za magazin Gloria istakla da razvod nije doživela tragično, i da joj je najvažnije da je sa bivšim suprugom ostala u korektnim odnosima.

"Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije", rekla je Anđelka.

 Izvor: Lepa&Srećna