Severina Kojić se ponovo dotakla priče koja je prethodnih godina uzdrmala srpske medije. Naime, 2018. godine se nagađalo da se hrvatska pevačica naljutila na voditeljku Jovanu Joksimović, koja je navodno u svojoj tadašnjoj emisiji kometarisala Severinu. Jovana je tada ove glasine kratko prokometarisala. 

“Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentarisala, razumite me“, rekla je voditeljka tada.

Severina se prilikom uključenja u emisiju "150 minuta" prisetila situacije kada ju je naša voditeljka razočarala jer je u svojoj emisiji pokazala eksplicitne fotografije koje su dospele u medije tako što je pevačicin telefon hakovan.

Nije imenovala koja voditeljka je u pitanju, ali je istakla da je za njenog muža, koji je muzičar, pisala repertoar za koncert.

“Imala sam neprijatnost sa vašom televizijom. Voditeljka je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije koje su hakovane sa mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno“, ispričala je pevačicai naglasila da to što se tada dogodilo ne može da se reši i izgladi. Iako nije imenovala Jovanu Joksimović, mnogi se pitaju da li je upravo na nju aludirala.

 Izvor: Lepa&Srećna