I Severina i Igor odlučni su u nameri da o privatnom životu ne govore za medije. Nijednom nisu komentarisali glasine da se njihov brak okončao, čak i kada su domaći mediji preneli da je Igor zvanično napustio pevačicin stan, ali i da je ona krenula dalje sa emotivnim životom, te da je uplovila u vezu s vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem.

“Severina i ja smo dobri prijatelji i za nju imam samo reči hvale. Tačno je da je dolazila kod mene u vinariju, ali nije bila sama, bilo je tu još dosta ljudi. Između nas dvoje se ništa nije desilo i meni je sve to što čitam po novinama smešno. Razumem da je njen život interesantan medijima. Nije istina da se Severina seli kod mene”, rekao je Tomislav za hrvatske medije, ali glasine da se Severina razvodi od Kebinog sina nisu prestale.

Sumnju je podgrejalo i to što zajedničke fotografije več duže vreme ne objavljuju na društvenim mrežama, a jedini nagoveštaj Severine i Igorove bliskosti je činjenica da se još uvek prate na "Instagramu".

igor kojic severina
ATA Images/Antonio Ahel 

Sada je Kebin sin objavio fotografiju koja je mnoge nasmejala. Naime, on je pozirao pored saobraćajnih znakova, uz duhovit komentar.

 “Bože, daj mi znak“ napisao je Igor, ali ima i onih koji misle da njegova poruka ima ipak dublje značenje.

 Izvor: Lepa&Srećna