Andrija Milošević i Aleksandra Tomić već godinama su u skladnoj vezi. Oboje su talentovani, šarmantni i duhoviti, pa mnogi njima bliski ljudi smatraju da su se "našli". Glumac ističe da je to u životu najvažnije - pronaći svoju srodnu dušu.

"Ako je išta u životu pitanje sreće, onda je to pronaći svoju drugu polovinu. Zamislite koliko je tek sada teško, kada je prodaja tela i duše postala standard", rekao je glumac koji nema dilemu da li želi da ima dete:

"Naravno. Nisam lud da ne budem otac",  rekao je za "Azru" glumac, koji je ranije izjavio da zasnivanje porodice ipak ne može da se planira.

"Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda dođete do jednog momenta kada to pomislite. U stvari, život istinski morate da živite bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete ništa da kalkulišete, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi. Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti – ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu", rekao je Andrija koji planira i venčanje sa Aleksandrom.

"Mi planiramo svadbu konstantno i ne planiramo je uopšte zato što nemamo vremena za svadbu. Ja bih volela da našu ljubav proslavimo sa prijateljima i porodicom i verovatno će se to desiti jednog dana, ali ne znamo kada", otkrila je glumica.

Izvor: Lepa&Srećna