Voditeljka Lea Kiš Jokić nedavno je u jednoj emisiji iznela veoma potresne detalje iz svog života. Naime, ona je svoju karijeru započela na radiju "Pančevo" sa samo 15 godina, a već sa 18 ona je počela da radi na "Televiziji Beograd" kao najavljivač. Dugo godina je radila na tom radnom mestu, a sada je iznela šokantne činjenice iz tog perioda, tačnije iz devedesetih godina.

Na pitanje voditelja poligrafa da li je tokom perioda bombardovanja bila u Srbiji ili u inostranstvu, ona je odgovorila. 

"Ne, bila sam sve vreme tu. Nažalost, bila su to neka loša vremena, kao i mnogima od nas. Možda bi bilo bolje da sam napustila. Ja sam dan jedan pred bombardovanje 'Televizije Beograd' bila na dežurstvu, predala smenu i, nažalost, mojih 16 kolega je u toj drugoj smeni otišlo", prisetila se Lea teških trenutaka iz života.

Nakon toga je iznela i jedan tužan detalj iz svog života, a vezan je za isti period.

"Te godine mi se dogodilo mnogo ružnih stvari, kao i svima nama. Prvo bombardovanje, zatim gubitak mojih dragih kolega na 'Televiziji Beograd', a dva-tri meseca nakon toga sam ostala bez bebe. Zapravo izgubila sam dete od stresa i svega ostalog i ,nažalost, posle toga više nikada nisam mogla da se ostvarim po drugi put kao mama", rekla je Lea Kiš za "Blic poligraf".

Voditeljka je doktor nauka, zapravo ona se usavršila u svojoj profesiji i postala specijalista za medije i komunikacije. U više navrata je isticala da joj je veoma žao što nema još dece, ali i da joj je ćerka Sara veliko blago i sreća. Jedan detalj koji o njenoj velikoj ljubavi sa suprugom nije znala javnost jeste taj, da se nakon mesec dana zabavljanja udala za njega. Imaju veoma skladan brak koji traje godinama, a Lea svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti i uživa u ljubavi sa suprugom.

Izvor: Lepa&Srećna