Zaštitini znak Ruške Jakić, pored njenog upadljivog stila i kratke frizure, je svakako i životni stav kojim se ona vodi. Oduvek je imala posebnu energiju i davala sebi manje godina nego što ima, pa je tako i ovog puta imala šta da poruči.

Gostovanjem u jutarnjem programu na televiziji „Pink“, Ruška je na samom početku pokazala svoju fotografiju kada je imala svega 19 godina, a zatim dodala: „A sada imam 40.“  Uporedila je zatim standarde lepote nekada i sad.

ruska jakic
Printscreen / Youtube / Pink 

"Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu, danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju imaju višak silikona, a manjak pameti i to je njihova ulaznica za bolji svet. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet, ono što ja opisujem sa: "Ja Ruška". Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis", rekla je Ruška pa se upitala ko su plastični hiruzi koji rade neumerene operacije. Istakla je da danas "sve devojke liče jedna na drugu".

Pomenula je i žene koje su bile simbol lepote poput Ljubice Otašević i Lole Novaković. Od estetskih korekcija Ruška je istakla da je na sebi samo radila zatezanje kapaka.

"Mislim da izgledam odlično, da imam sjajnu energiju. Radim posao koji volim, uživam u životu, obavila sam svoj najveći zadatak, odgajila sam divno dete", rekla je Ruška koja ima ćerku Anu Nadeždić, koja živi u Italiji i sa sa suprugom ima firmu za motivaciono govorništvo.

Izvor: Lepa&Srećna