Sloboda Mićalović je svima poznata kao hvaljena glumica, ali i moderne dame vole Slobodin istančan ukus za modu, piše Lepa & Srećna. Ali ovoga puta jedna dama preti da pomuti Slobodinu slavu. Reč je o njenoj mlađoj sestri Dragani koja je takođe glumica.

Dragana Mićalović podseća na Slobodu po crtama lica i dugoj tamnoj kosi. A stil koji Dragana neguje je sasvim drugačiji od sestrinog. Dok se Sloboda odlučuje za klasične kombinacije i svedene boje, Dragana se ne libi da isproba smele i mladalačke odevne predmete. Kod nje na Instagramu preovlađuju zanimljive boje i krojevi.

View this post on Instagram

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefentokamela) on

PageBreak

Mlađa sestra Slobode Mićalović je u ovoj crnoj haljini privukla najviše pažnje. Dragana se odlučila za dugačku elegantnu haljinu u crnoj boji, sa čipkanim vezom u gornjem delu haljine, dok donji deo od tila pada u slapovima oko nogu. Dragana se uz haljinu odlučila za sportske platnene patike u beloj boji. Čak joj ni šara na patikama nije smetala.

Izgleda da su moderne dame definitivno odlučile da izbace cipele sa štiklom iz modernih kombinacija i samouvereno kombinuju sportsku obuću uz elegantne haljine ili suknje! Stil Dragane Mićalović je sudeći prema komentarima na Instagramu oduševio sve pratioce.

View this post on Instagram

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefentokamela) on

Izvor: Lepa & Srećna