Dragana Mićalović uvek je uzdržana kada treba da govori o svom privatnom životu, a posebno o emotivnim partnerima. Ipak, više nije tajna da je u vezi sa Stevanom Purićem. Da je njihova veza ozbiljna, pokazali su kada su se pojavili zajedno, stilski usklađeni, na jednom prestoničkom događaju. Sudeći prema pisanju domaćih medija, zaljubljen par je spreman da ozvaniči svoju ljubav.

Kako je ispričao izvor blizak glumici i njenom partneru, venčanje je trebalo već da se dogodi ali ih je pandemija korona virusa omela u tome, te su, navodno, zbog toga intimnu proslavu venčanja odgodili za proleće ove godine.

"Stevan mašta o braku sa Draganom od kada su se upoznali. Ona je prva devojka, nakon razvoda od bivše supruge Jovane, koja je u njemu probudila želju za ponovnim brakom, iako je bio ubeđen da se više neće ženiti - kaže na početku razgovora izvor blizak paru za "Alo". i dodaje:

"Iako je mlad, Stevan iza sebe ima jedan propali brak i tri ćerke. Zbog toga je mislio da mu se sreća više neće osmehnuti, te da i ako bude našao neku finu i pristojnu devojku, da će ona teško moći da se izbori sa njegovom prošlošću. Međutim, Dragana ga je prihvatila takvog kakav jeste i baš takvog ga voli", kaže izvor i ističe da oboje priželjkuju zajedničko potomstvo.

 Izvor: Lepa&Srećna