Legendarna glumica Radmila Živković iz braka sa snimateljem Predragom Bambićem, ima ćerku Bojanu Bambić, koja je takođe krenula majčinim profesionalnim stopama.

Bojana je talentovana mlada glumica, koja je osvojila srca publike u filmovima “Zona Zamfirova”, “Jesen stiže, dunjo moja”, kao i u seriji “Ulica lipa”. Pored mogućnosti da je gledamo na velikom platnu, ona igra i u mnogim pozorišnim predstavama.

Neodoljiv šarm, nesputana lepota i sjajna gluma u kojoj god ulozi da se nađe, karakterišu Radmilu, ali i njenu ćerku Bojanu. Zato mnogi, pored fizičke sličnosti, kažu da Bojana neodoljivo podseća na svoju majku i kao glumica, te da je prava njena naslednica u svakom smislu.

Ovde dame su ipak imale i težak životni period, kada su 2015. godine doživele saobraćajnu nesreću u Budvi.

"Tri rebra su mi slomljena, nagnječen mi je grudni koš i imam masnice po licu. Moja ćerka je prošla daleko gore. Dobila je potres mozga, polomljena joj je gornja vilica, obraz i usta su joj ušiveni, a zubi su joj izbijeni. Idemo svakodnevno u bolnicu, još smo pod opservacijom. Lekari prate naše zdravstveno stanje, a ljudi iz tivatskog Centra za kulturu nam pomažu u ovoj strašnoj situaciji" - rekla je tada Radmila za Informer.

Izvor: Lepa&Srećna