Poznata glumica i sestra Slobode Mićalović, Dragana Mićalović, pobrala je simpatije publike ulogom Une u seriji "Igra sudbine". Često ističe da su joj komentari publike važni, kao i da je zadovoljna reakcijama na svoju ulogu.

"Dešava mi se često da mi devojčice na ulici prilaze da se upoznamo, ali kada se predstavim i kažem: 'Zdravo, ja sam Gaga', vrlo čudno mi odgovore: 'Ne, ti si Una'. Srećna sam ako su prepoznale dobre strane Une i smatraju da bi bilo dobro usvojiti poneku", rekla je Dragana za "Blic".

Kako kaže od Une i dalje uči, a istakla je i koje bi osobine od nje volela da nauči.

"Volela bih da imam više strpljenja, da naučim da izbrojim do 10, da posedujem tu njenu hrabrost."

Popularna serija "Igra sudbine" će uskoro ugledati i svoj nastavak, tačnije drugu sezonu, koja broji čak 100 epizoda. Dragana je prokomentarisala svoje angažovanje, kao i da li se raduje nastavku.

"Apsolutno se radujem. Što radu, što susretu sa divnim ljudima koji rade na tom projektu. Tu mislim na celu ekipu iza kamere i naravno celu glumačku ekipu. Verujem da Žarku dugujemo zahvalnost u velikoj meri. Priča koja se iznova i iznova menja ne drži samo jednu liniju svih ovih epizoda. Žarko nas je doveo do toga da i mi iz ekipe sa nestrpljenjem iščekujemo njegove epizode da vidimo šta je novo smislio", rekla je glumica.

Tom prilikom je otkrila i kakvi su joj planovi na privatnom polju.

"Da se posvetim studijama. Na drugoj godini sam glume, Fakulteta savremene umetnosti. Poslednjih meseci zbog rada na predstavi 'Ana Karenjina', zbog snimanja, nisam bila redovna na predavanjima. Srećom, imam divne klasiće koji mi sa svih strana donose beleške, vežbe koje moram da odradim i nadoknadim", rekla je Dragana.

Glumica se osvrnula i da nedavna dešavanja, a to je njen trideseti rođendan, i istakla koji poklon je bio najoriginalniji.

"Moje divne devojčice. Ne mogu ih nazvati fanovi, one za mene to nisu. One su moja nagrada za sve što sam uradila i za sve što radim. Jedan od najdražih je bio sada za rođendan. Pronašle su lokaciju našeg studija i čekale su me sa tortom, balonima, pesmom i jastukom na kome je slika mojih roditelja i mene kad sam bila mala."

Dragana je otkrila za "Blic" i da li je ljubav za nju pokretač.

"Dosadih više i Bogu i ljudima ovakvim odgovorom na ovakva pitanja. Ali da, težim i trudim se da život živim samo kroz ljubav. Ume da uzima od nas ono što najviše volimo, ali isto tako ume i da voli i da bude divna. Ja želim da bude najlepša".

Izvor: Lepa&Srećna