Nakon što se oglasila glumica Merima Isaković i iznela optužbe da je Branislav Lečić pokušao da je siluje, njegova PR služba je hitno reagovala. Da podsetimo da je Merima istakla da je glumac pokušao a je siluje još 1978. godine i do detalja je opisala u prvom licu se spasila da ne bude silovana.
Ova vest je preplavila naslovnice strana, a na svim portalima je vest odjeknula kao bomba. Odmah nakon toga se oglasila i Lečićeva PR služba, a mi za vas izjavu prenosimo u celosti.

"Poštovani novinari, obaveštavamo vas da, zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne oseća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg, se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentarisati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima. Molimo vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro. Unapred zahvalni, PR tim Branislava Lečića", navela je PR služba Branislava Lečića.

Podsetimo se da je on, nakon što je Danijela Štajnfeld progovorila o navodnom slučaju silovanja, prošao i poligrafsko testiranje koje je trajalo satima i tom prilikom je rekao.

"Samo za moje partijske drugove koji su ostali uz mene i za sve one ljude koji su ostali uz mene jer znaju da Lečić samo može da leči, a nikako ne može da truje i da siluje. Znajte da sam sedam i po sati davao izjavu, da je sve prošlo profesionalno i da sam poligraf prošao", rekao je Lečić.

Izvor: Lepa&Srećna