Pevačica Goca Tržan ima pune ruke posla! Iako nastupa nema, snima klipove, ima porodični rijaliti "Moj savršeni život", odgaja kćerku Lenu i sama kaže da ne zna gde će pre!

"Pandemija je samo promenila moj raspored obaveza, ali ih nije smanjila. Svaki dan mi je krcat iako nemam nastupe. Kada odzvoni kovidu, imaću samo još manje slobodnog vremena, jer će mi se muzika vratiti u život, a do tada ne dangubim, ozbiljno se usavršavam kao TV voditelja", rekla je Goca Tržan (46).

Na prvom mestu pevačica, pa onda voditeljka, glumica, producent, "jutjuberka", šminkerka, kuvarica, domaćica...

"Biti majka i supruga nije zanimanje", rekla je ona.

"Još sam puna energije, verujem u ljude i radoznala sam, ali sam opreznija i bolje usmeravam svoju energiju. Iznenadila sam sebe kada sam shvatila da sam mnogo strpljivija nego što sam ranije verovala. Na primer, u ovo vreme ne dozvoljavam sebi da se petljam u provokativni dijalog vaksera i antivaksera, u nauke o kojima ništa ne znam, a još manje da svojim lupetanjem utičem na ljude", rekla je Goca.

Kada se obraća ženama, savetuje im samo ono što je isprobala i uverila se da vredi.

"Prvi savet je da zavolite svoje telo, prihvatite ga takvo kakvo jeste, a onda ga fizički vežbajte. Jedite sve, ali pomalo. Radite svoj posao najbolje što možete, ne brinite, ne ljutite se... I eto ga lep i zadovoljan život. Nisu mi drama dijabetes, kriza srednjih godina, bore, celulit, nesanica, seda kosa... Starenje je prirodan proces", rekla je pevačica.

Kada joj je teško, izjada se suprugu Raši i isplače se.

"Podelim brige s njim, izjadam mu se, ako je baš grozno, isplačem se, odem i ispešačim napornu turu. Prođe me i idem dalje. moj svaki dan počinje oko 7.30 časova mišlju koliko sam srećna što se budim pored čoveka koji mi se svako jutro smeje i ljubi me čim otvorim oči", rekla je ona.

Izvor: Blic žena