Goca Tržan otvoreno govori o mnogim temama, pa i o onim koje se tiču roditeljstva i vaspitanja dece. Njena ćerka Lena je u tinejdžerskom dobu koje je izazov za svakog roditelja. Ipak, pevačica je spremna i na drastične odluke. Tako je nedavno zabranila ćerki da koristi Instagram, što je dalo pozitivne rezultate.

"Njeno ponašanje se promenilo otkad je prestala da koristi "Instagram". Moje dete je postalo drugo dete. Ona je počela da komunicira sa nama, da izlazi napolje sa drugarima, da se šetaju. Ja sam shvatila da je tehnologija proizvela decu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju" rekla  je nedavno Goca na svom "Jutjub" a sada u emisiji "Premijera Vikend Specijal" otkrila koja pravila u njihovom domu moraju da se poštuju.

"U školu ne može da ide obučena kako bi išla na neki rođendan, ne može da nosi šorts... Skrećem joj pažnju da razvija svoj ukus i identitet i da je okej da bude drugačija, međutim ona ne želi da bude drugačija. Bolja je od mene, ja sam se opirala autoritetima, bila sam nesnosna u njenim godinama. Moja majka je u fazonu ‘Stigla ti je osvetnica.'” , bila je iskrena pevačica.

Dok su mnogi podržali pevačicu, ima i onih koji su joj poručili da je suviše stroga i da je u tinejdžerskom dobu sve dozvoljeno. Šta vi mislite?

 Izvor: Lepa&Srećna