Tekst: Promo

Opet se nalazimo na ulasku u proleće sa istim brigama na umu – kako smršati što pre? Bliži se leto, vreme kada se nose šortsevi, haljine, majice bez rukava, bermude, a niste spremni za to fizički, pa ni psihički. Počeli biste sa rigoroznom dijetom, ali ne možete dugo da izdržite na njoj, pa se vratite starim navikama, osećate se loše zbog toga i, odjednom, stvorili ste se u začaranom krugu od „ja to mogu“ do „ja to ne mogu“, dok ne počnete da se ubeđujete kako vas u stvari nije ni briga kako izgledate.

Ne morate prolaziti kroz ovaj rolerkoster emocija zbog procesa mršavljenja. Za početak je potrebna volja, mala pomoć sa strane koju uzimate iz prirode i svesnost da ne treba ničega da se odreknete.

Pure Kick sagorevač masti omogućiće vam bezbedno mršavljenje. Ovaj preparat blokira Alfa-2 rsceptore, zaustavlja nakupljanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam zbog bezbednog aktiviranja delovanja centralnog nervnog sistema.

kako smrsati lako bez dijete i vezbanja
Promo 

Njegova delotvornost krije se u jedinstvenoj formuli 9 aktivnih sastojaka:

• Piperin poboljšava probavu, povećava termogenezu i potiskuje nakupljene masti, dok seme kajenske papričice povećava potrošnju energije i oksidaciju masti.
• Glukomanan smanjuje apetit i sprečava nakupljanje masti.
• Vitamin B6 pomaže razgradnju aminokiselina koje pomažu rast mišića.
• Tu je i cink čije dejstvo omogućava jačanje imuniteta, minimizira sintezu belančevina i poboljšava radnu sposobnost.
• Hrom GTF smanjuje nivo šećera, a povećava energiju i smanjuje želju za slatkim.
• Svima je poznato kako zelena kafa fantastično deluje na smanjenje telesne težine, pa je tako njen ekstrakt i u ovom preparatu kako bi usporio pretvaranje hrane u masti, smanjio nivo holesterola i poboljšao strukturu tela.
• Ekstrakt zelenog čaja zadužen je za povećanje snanje i energije, te radi razgradnje masti, dok je vitamin B12 tu da bi ojačao imunitet i poboljšao radnu sposobnost.

Pure Kick deluje u tri sfere:

1. Ubrzava metabolizam,

2. Smanjuje apetit,

3. Povećava energiju.

Potrebno je da pijete po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka tri puta dnevno. Pure Kick sprecifičan je i po tome što u procesu mršavljenja neće da troši, već da sačuva vašu mišićnu masu.

Poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promo ceni od 4.460 rsd .

*Ukoliko naručite 2, treći dobijate na poklon. Ukoliko naručite 3, još dva dobijate na poklon.