Sarađivali su u seriji „Ubice mog oca“, a onda je usledila serija „Tajne vinove loze“ u kojoj igraju majku i sina – Marko Vasiljević i Sloboda  Boba  Mićalović odlično funkcionišu ispred kamera, ali kakav je njihov odnos kada se scenska svetla pogase? Marko nam otkriva šta misli o Slobodi, kao i o njenom suprugu Vojinu Ćetkoviću.

Razlika u godinama između Slobode i Marka je previše mala da bi mu igrala majku, ali evo kako su svi prevazišli taj „problem“:

― To je svakako izazov koji smo ne samo Boba i ja imali pred nama nego i produkcija, međutim, malo sam se podmladio. Ona je mene dobila sa 17 godina i onda mi je prijateljica pre svega, a onda majka. Nekako su tako napravili naš odnos, u nekim situacijama se vidi njen odnos majke, stav i vaspitanje, a s druge strane je to da smo jedno drugom najveći oslonac ― kaže Marko.

Prema Slobodi, kao starijoj i ostvarenoj koleginici, gajio je veliko poštovanje, a sada, na novom projektu su se zbližili i postali prijatelji:

― Uvek je prednost nekog znati od ranije. Moram da kažem, jesam sa Bobom radio na „Ubicama“, ali nismo toliko imali priliku da se upoznamo. Kada je došla na set, ona je za mene bila Boba Mićalović i imao sam veliko poštovanje prema njoj. Nisam hteo da ulazim sa njom u neke priče mimo seta jer sam nekako imao to veliko poštovanje. Međutim, kada smo krenuli da radimo ovu seriju, stvarno mogu da kažem da mi je ona prijatelj, privatno. Privilegija je imati tako jednu osobu ne samo u kadru nego i van njega ― priča glumac, i dodaje:

― Sa Vojinom Ćetkovićem je ista priča, stvarno sam imao poštovanje prema njemu od početka. On je veliki zafrkant i veliki čovek, njih dvoje su mnogo uticali na to da se osećam slobodno u svom radu. To je meni kao mladom glumcu veoma značajno.

Izvor: Lepa&Srećna