Nije tajna da pored mnogobrojnih poslovnih obaveza, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković koriste svaki trenutak kako bi ga proveli zajedno u porodičnom okruženju.

Poznati glumački par već godinama letuje u Grčkoj, a ovaj običaj ispoštovali su nedavno kada su spakovali kofere i uputili se u pravu morsku avanturu.

PROČITAJTE JOŠ: SLOBODA MIĆALOVIĆ PREKRŠILA PRAVILO I IPAK OBJAVILA SLIKU SVOJIH ĆERKI: Instagram oduševljen dirljivom fotografijom srpske glumice sa bliznakinjama (FOTO)

I kako njihovi fanovi retko imaju prilike da ih vide u ovakvom izdanju, Sloboda Mićalović iznenadila je još jednom fotografijom sa plaže.

Kliknite OVDE da pogledate kako Sloboda Mićalović izgleda bez šminke!

PageBreak

Za razliku od mnogih poznatih ličnosti, lepa glumica podelila je fotografiju koja je umesto zavodljivog tela, akcenat bacila na njeno lice.

PROČITAJTE JOŠ: Sloboda Mićalović otkrila svoj tretman lepote: priroda i lepota uvek idu zajedno

Sa naočarima i bez trunke šminke, Sloboda je osvojila sve svojom raspuštenom frizurom, pokazavši da ne mora biti potpuno sređena da bi bila seksepilna na plaži. Ova njene fotografija izazvala je buru komentara njenih fanova koji su se složili u jednom - Sloboda nikada nije bila lepša.

Izvor: Glossy