Kim  Kardašijan je hvaljena i osporavana, napadana i branjena zbog svog izgleda, rijaliti programa i drugih poslova kao i izjava ali sad je, izgleda, na red došla njena ćerkica Nort. Majka je možda otvorila "vrata" ovim nevoljama ali je spremna i da oštro uzvrati...

Naime, rijaliti zvezda je objavila sliku koju je - po njenim rečima - naslikala njena sedmogodišnja devojčica. Međutim, na društvenim mrežama je krenula prava pomama uz pitanja da li je malena zaista autor ovog dela. Kako kažu, vrlo je slično radovima umetnika Boba Rosa.

kim kardasijan nort vest slika
Instagram / Kim Kardashian 

Međutim, Kim je uzvratila odsečnim komentarom:

"NEMOJTE DA SE IGRATE SA MNOM KAD SU MI DECA U PITANJU!!!", napisala je Kardašijanka u dugačkoj objavi. "Moja ćerka i njena najbolja drugarica uzimaju ozbiljne časove slikanja uljem na platnu na kojima se njeni talenat i kreativnost razvijaju i ohrabruju.

Nort je radila izuzetno marljivo na ovoj slici i trebalo joj je nekoliko nedelja da je završi. Ja sam ponosna majka i želela sam da podelim njen rad sa svima", napisala je Kim.

Mišljenja su podeljena - jedni kažu da je možda ipak njena objava slike bila samo šala - ali onda se vrlo grubo našalila sa detetom pa sada nema kud, dok drugi veruju da je ipak moguće da - uz pomoć profesora slikanja - dete pokaže tako veliki talenat. U svakom slučaju, mnogi misle da sad mora da odbrani dete.

Šta vi mislite, da li je majka u pravu što ovako nastupa?

Izvor: Lepa&Srećna