Supruga našeg voljenog tenisera Novaka - Jelena Đoković prisetila se srećnih trenutaka svog detinjstva i letnjih raspusta koje je provodila kod bake i deke. 

"Najlepša sećanja iz detinjstva me vezuju za moje vreme provedeno sa bakom i dekom u Ljigu", napisala je Jelena u opisu slike iz detinjstva, i dodala:

"Tamo smo provodili letnje raspuste na bazenu, i sećam se te sreće i radosti kada bih ugledala baku kako donosi punu korpu krofni i kiflica za nas da pojedemo za užinu. Pa u trenutku smo ih smazali i vikali “bako, jel ima jos?”

Ovom fotografijom Jelena je raznežila svoje pratioce i navela ih da se prisete svojih baka i deka i momenata provedenih s njima. Mnogi su joj udelili i komplimente koliko je slatka devojčica bila.

Jelena je često na meti kritika u Srbiji, delom zbog, po mnogima "preterano ležernog izgleda" koji ne priliči supruzi najboljeg sportiste, a delom zbog specifičnih metoda u odgajanju dece. "Zli jezici" joj često pripisuju i Novakove sportske neuspehe, a šta o ovakvim komentarima misli, Jelena je jednom prilikom otkrila:

"Meni lično prija što sam ja jako bitan faktor u Novakovom životu, ali moja uloga u njegovoj karijeri je da mu budem ljubav i podrška, a ne da mu budem smetnja, kako god oni meni dali tu ulogu da sam ja kriva za njegove poraze, mislim da to uopšte nema nikave veze", ispričala je jednom prilikom.

  Izvor: Lepa&Srećna