Naš mladi glumac Luka Raco uživa u srećnoj vezi sa izabranicom Vanjom Marković. Koliko ga ispunjava nova ljubav pokazuju i slike emotivnih trenutaka koje neretko deli sa svojim pratiocima na Instagram profilu.

Razlog za osmeh ― poručio je uz divnu fotografiju koju je objavio 25. januara 2021. godina, a na kojoj zaljubljeno gleda svoju izabranicu.

Inače, Vanja je po zanimanju arhitekta, a zanimljivo je da se već dugo poznaju, iako su tek nedavno otpočeli ljubavnu vezu.

― Oko desetak godina, ali reč je o poznanstvu putem društvenih mreža. Svojevremeno smo nakratko stupili i u komunikaciju, ali na tome se sve završilo. Ona je u međuvremenu otputovala u Milano gde je završavala master studije arhitekture i tek nedavno, nekoliko meseci po njenom povratku, počeli smo ponovo da se dopisujemo, a potom smo izašli i na kafu. Već na početku razgovora osetili smo da smo jedno za drugo. Ni sanjali nismo da će se sve tako ubrzano odvijati. Ni sa kim do sada nisam imao ništa slično. Sve mi je to novo, ali prepustio sam se i uživam u trenutku, što je slučaj i kod nje ― kazao je glumac za Story.

 Izvor: Story