Tihomir Tika Stanić, koji ponovo oduševljava publiku ulogom u novoj seriji "Kamiondžije“, ispričao je o odnosu sa svojom partnerkom Jelenom, sa kojom ima dve ćerke Milenu Hanu i Sofiju Nađu. Ovog puta je progovorio i o bivšoj ženi – o kojoj nije pričao puno u javnosti.

„Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut“ - kazao je Tika u emisiji „Šok tok“.

Na šaljiv način objasnio je kako ga je sadašnja izabranica još jednom odbila u prosidbi, a još uvek se seća dana kada je prvi put ugledao.

„Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je. Upoznali smo se na aerodromu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem! Rekli su mi: "Vidi, kako je lepa devojka", i ja priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio to, imam i dan danas to“ - dodao je.

Izvor: Lepa&Srećna