Holivudski šmeker Džordž Klunise od početka pandemije korona virusa nalazi sa suprugom Amal i blizancima Aleksandrom i Elom u kući u Holivudu. Tačnije, od februara 2020. godine, nisu odlazili ni u Italiju ni u Englesku gde takođe imaju dom. 

Porodica Kluni živi u nekadašnjoj momačkoj kući najpoželjnijeg neženje za kojim i danas uzdiše ceo ženski deo planete. Imaju mnogo razloga da ozdržavaju distancu - sam Džordž ima punih 59 godina i dobre razloge da se čuva, a sinčić Aleksandar pati od astme.

„U Los Anđelesu je lakše jer ovde nema kiše i snega, pa je mnogo lakše izaći na ulicu i prošetati. Tako da ovde ostajemo i za novogodišnje praznike“, objašnjava Džordž za engleski portal Miror.

„Zaista su mi zabavna jutra koje provodim sa decom – oni pevaju na italijanskom, a mi im spremamo doručak. Kada sam sam odabrao Amal – odabrao sam pravu ženu. Uveče imamo sve vreme ovog sveta za nas, večeramo sami i nikad ne ostanemo bez tema za razgovor. Nismo mogli biti zadovoljniji svojim životom, veoma smo srećni.“

Tokom izolacije u u kući, Džordž je ponovo otkrio domaćinske veštine koje su ga krasile i pre nego što se proslavio. „Bio sam neženja dugo vremena i radio sam sve poslove po kući, pa ih radim i sada“, kaže on, i dodaje: „Sam sam prao veš, posuđe, brisao prašinu, čistio, čak sam i farbao čitav enterijer i eksterijer kuće. A sada smo ovde sami nas četvoro, pa sam se vratio na sve to i opet obavljam sve te kućne poslove!“

U pauzama između usisavanja i brisanja poda, Džordž nađe vremena da sam skrati sebi kosu, pa otud i tako kratka frizura koja podseća na Julija Cezara. Šiša, takođe, i decu. 

A u međuvremenu, edituje svoj novi film "The Midnight Sky" čiju premijeru očekujemo u decembru.

 Izvor: Lepa&Srećna