Pevač i bivši član grupe "One direction" Lijam Pejn, nakon dve godine pokušavanja da proda svoje velelepno imanje u Santa Moniki, konačno je to i uspeo. Iako je nudio luksuzan kompleks, na ruku mu nije išla reputacija kuće za koju je i sam navodio da je mistična i da se u njoj dešavaju čudne stvari.

Kako pišu strani mediji, on je prodao kompleks za više od 10 miliona dolara, u okviru koga se nalaze vinograd, soba za meditaciju, biblioteka, vodopad... Ipak, uprkos svom ovom luksuzu, ono što mu zasigurno nije pomagalo u prodaji jesu njegove javne tvrdnje da živi u ukletoj kući!

On je još 2017. izjavio da je njegovoj majci na ulici prišla nepoznata žena kako bi ju je upozorila da duh prethodnog vlasnika i dalje opseda imanje. On je živeo na ovom imanju sa bivšom partnerkom Šeril Kol, dok je ona bila trudna i čekala njihovog sina Beara.

"Šeril nije htela da ostaje sama u sobi na spratu. Video sam kako se svetla pale i gase usred noći, a bilo je i jezivih trenutaka u kojima je voda iz slavine sama počela da teče", govorio je Lijam.

lijam i seril
Profimedia 

U blizini se nalaze domovi Majli Sajrus, Kardašijanovih, blizu je Malibu, ali još uvek nije poznato ko je novi vlasnik ovog imanja sa pomalo čudnom i jezivom reputacijom.

U galeriji pogledajte luksuzne prostorije ove kuće.

Profimedia Ukleta vila

Izvor: Glossy