Nakon vesti da se razvela i otišla u Dubaji, poznata voditeljka Sanja Marinković još jednom svojom odlukom iznenadila je javnost. Ne samo da nije poštovala epidemiološke mere i otišla na proslavu rođendana bliske prijateljice, već je to i objavila sa veoma kontroverznom porukom.

Sporna slika navodno je nastala na zabavi gde se Sanja "sastala s prijateljima u kafani posle dozvoljenog vremena". Kao da to nije već bio dovoljno da razljuti njene pratioce, voditeljka je sliku potpisala rečima: "Malo slavlja nikoga nije ubilo - kovid elita".

Ovo su mnogi promačili kao bahato i snobovsko ponašanje pa su se negativni komentari samo nizali. "Koja elita - s vašim doktorima, respiratorima i slično?"...

Nije prošlo mnogo nakon što se Sanja oglasila i odlučila da opravda svoje ponašanje i da objasni svoj komentar, pa je na njenoj Instagram priči osvanula poruka:

"Velika se prašina podigla u javnosti zbog fotografija sa proslave, pa bih da se čuje i moj glas povodom toga. Nisam organizovala proslavu, već sam otišla na jedno okupljanje povodom rođendana moje prijateljice. Druga stvar zbog koje se podigla ogromna prašina jeste ono što sam napisala na fotografiji - kovid elita. Žao mi je što su mnogi to pogrešno shvatili. Taj izraz zapravo predstavlja ljude koji su bili zaraženi korona virusom, ali su, na sreću, uspešno preležali virus. Želim da znate da mi nije bila namera da bilo koga podstičem da krši pravila koja su doneli struka i država."

sanja marinkovic instagram
Instagram / sanjamarinkovicofficial 

Izvor: Lepa&Srećna