Turska glumica, harizmatična Neslihan Atagul poznatija kao Nihan iz serije „Beskrajna ljubav“, gde joj je partner bio Burak Odživit - omiljen nam Bali Beg, napustila je snimanje serije „Ambasadorova kći“ nakon nemilog događaja koji je bio posledica bolesti.

Naime, glumica se onesvestila na samom setu, gde joj je telo poručilo -  dalje ne može. Ona je već neko vreme imala problema sa crevima ali je to uspešno potiskivala i bila predana poslu. No i njeni obozavaoci su primetili da se nešto dešava uz komentare da je vidno oslabila, a njeni prepoznatljivi podočnjaci ovog puta nisu mogli da se sakriju ni ispod šminke.

Nakon incidenta na setu, rečeno je da će Nesli uzeti deset dana odmora, međutim 18. januara 2021. godine glumica se javila na svom Instagram profilu, preko kog je poslala opraštajuću poruku.

neslihan atagul
Instagram / neslihanatagul 

Neslihan se oprostila od svoje uloge Nare, koju je duboko osećala i kojoj se predala, ali iako je ona tolerisala situaciju, telo nije htelo da toleriše nju, te joj je sada potreban odmor. Takođe se zahvalila celom timu serije, kao i fanovima i poručila da se nada skorijem viđanju u nekom novom projektu.

Izvor: Lepa&Srećna