Pevačica Ana Nikolić posetila je svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu Centralnom zatvoru u Beogradu, kako navode mediji. Iako nisu bili u sjajnim odnosima i izbegavali susrete, nakon četiri meseca od Rastinog hapšenja zbog 600g marihuane koja je pronađena kod njega, Ana je odlučila da ga poseti. Najveći razlog je njihova ćerkica Tara kojoj tata jako nedostaje.

"Ana je odlučila da ga poseti jer ju je zanimalo da iz prve ruke sazna šta se zaista dogodilo i kada će izaći iz zatvora. Ona mesecima laže ćerkicu da je tata na putu, a devojčica je u poslednje vreme počela da postavlja sve više pitanja. Zbog toga je Nikolićeva odlučila da porazgovara sa Stefanom, kako bi se dogovorili da li da govore detetu šta se dešava", kaže navodno izvor blizak pevačici.

On je otkrio da je Đurić rekao Ani da i dalje krije od Tare istinu jer on veruje da će brzo biti na slobodi.

"Rasta je ubeđen da će uskoro izaći iz pritvora i da će dobiti šansu da se brani sa slobode. Rekao je Ani da ne govori detetu da je uhapšen, već da je i dalje laže da je tata na putu. Njemu zatvor ne pada teško, samo ga boli što ne viđa ćerku. Mnogo mu nedostaje. Razgovarali su o tome da je pozove iz zatvora ukoliko mu uprava to dozvoli. Ispitivao je Anu šta dete radi, da li je krenula u vrtić, čuvaju li se od koronavirusa. Ana mu je rekla da je Tara dobro, da obožava dinosauruse sa kojima se igra svakodnevno i da je svojeglava i svoja, baš kao i njeni roditelji", kaže izvor navodono.

Izvor kaže da je sastanak bivših supružnika prošao u miru.

"Šalili su se i smejali. Ana je zbijala šale na njegov račun. Rekla mu je da će ga prebiti kada izađe iz zatvora. On se smejao. Međutim, kada je napustila Centralni zatvor, Ana se slomila. Plakala je satima. Mnogo joj je teško palo kada su ga zatvorski čuvari vraćali u ćeliju. Ipak je on otac njenog deteta, čovek koga je volela najviše u životu i sve ovo joj veoma teško pada, ma koliko ona glumila da je jaka", kaže izvor, a Nikolićeva nije želela da komentariše saznanja.

Izvor: Kurir