Manekenka Barbara Tatalović otkrila je da boluje od dijabetesa. Bolest je otkrila dok je još bila u vezi sa našim poznatim glumcem Milošem Bikovićem, s kojim je raskinula krajem 2019. godine. Saznanje da je dijabetes postao njena svakodnevica, nateralo je da koriguje život iz korena.

– Kada vam toksično okruženje postane rutina, na nesvesnom nivou, različiti problemi počnu da se nižu i naravno najgori su oni u vezi sa zdravljem. Sve može da se promeni kada osvestite situaciju u kojoj se nalazite i pokrenete se. Lično sam se osvestila tek kada sam počela da umirem duhovno i fizički. Imala sam vrtogrlavicu, manjak energije i osećaj da ću svakog momenta kolabirati - istakla je Barbara za "Story".

Barabara Tatalović koja se snažno bori da održi svoj životni balans i zdravlje na zadovoljavajućem nivou, konačno se oseća dobro, a u celoj borbi njena porodica odigrala je veliku ulogu.

- U tom periodu otkrila sam da vodim borbu sa dijabetesom tipa 1,5, a drastičan gubitak kilograma bio je posledica stresa, a ne ishrane. Ljubav, prijatelji i porodica pomogli su mi da prebrodim te trenutke. Ponovo sam zauzela prvo mesto na listi prioriteta i birala ono što hoću, a ne šta mi je nametnutno bez ikakve potrebe – kazala je Barbara.

Barbara je i nedavno otkrila da je ishranu korigovala, ali ne zbog linije već zbog insulina. – Ishrana mi je u fokusu zbog disbalansa sa insulinom. Redovni obroci su nešto od čega ne odstupam, dok se istovremeno vodim parolom da sve može, ali dok je u umerenim količinama.

Izvor: Story