Reditelj Radoš Bajić zaražen je korona virusom što je objavio svima na svom Instagram profilu 12. decembra 2020. godine. Tom prilikom se zahvalio stručnom medicinskom osoblju i vrhunskim lekarima KBC Bežanijska kosa gde je bio smešten i gde se sada, kako je u novoj poruci naveo, uspešno oporavlja.

"Dragi moji, juče sam prošao DESETI KRIZNI DAN. Živ sam. Svetlo na izlazu iz CORONA tunela mi već obasjava lice. Primio sam preko 2.000 poruka podrške. Hvala svima, hvala mojoj divnoj porodici, hvala HEROJIMA, lekarima i medicinskim osoblju “B. Kose”. Sve vas volim i pozdravljam", napisao je 17. decembra Bajić.

Bajić je u svojoj prethodnoj poruci naglasio da je primenjivao sve mere predostrožnosti.

Uprkos poštovanju preporuka struke i merama predostrožnosti koje sam sprovodio, podmukli i nezvani Covid gost se nije obazirao i nije me mimoišao... Bio sam u izolaciji osam, a vec šest dana sam u bolnici. Zadivljen sam borbom naših zdravstvenih radnika za zdravlje i život svakog čoveka i pacijenta...

Sve prijatelje, familiju, kolege, saradnike, poslovne partnere, medije i ljude koji prate moj rad obaveštavam da se osećam dobro i zahvaljujem im na brizi. U rukama sam stručnog medicinskog osoblja i vrhunskih lekara KBC Bežanijska Kosa, požrtvovanih i posvećenih svakom pacijentu. Njima beskrajno hvala, a vama pozdravi - do nekog lepšeg i veselijeg susreta!

 Izvor: Lepa&Srećna