"Najlepša voditeljka", "nikad lepša"... ovo su reči kojima su obožavaoci prokomentarisali novu frizuruJovane Joksimović koja se pohvalila osveženim izgledom na svom Instagram profilu 15. decembra 2020. godine. "Šišanje" je jedina reč koju je napisala, ali žene dobro poznaju tu magiju kad izađete iz frizerskog salona i odjednom se osetite deset godina mlađe a često čak i par kilograma lakše!

Lepa plava nijansa i "sent trope" šatiranje koje je hit za 2021. godinu odlično stoje omiljenoj TV voditeljki, a feniranje i lokne su pravi kratak "kurs" kako treba da izgleda prava anti-ejdž frizura.

Zaboravite sve što je krupno i okruglo, poručuju vešti frizeri. To ne znači da treba da kosa bude spljoštena uz lice, već da je treba četkama odignuti od korena - baš ovako kako vidite kod razdeljka na Jovaninoj novoj frizuri. Najbolja je, kažu iskusni, "četvrtasta" četka jer ona ne pravi velike okrugline koje su toliko demode. Zatim četkom vucite pramenove na dole tako da lepo prate liniju lica. Na kraju, samo prelomite peglom lokne pri dnu.

Dakle, zbogom velike papilotne, dobrodošlica za "četvrtastu četku" i "peglu"!

 Izvor: Lepa&Srećna