Iako smo na samom pragu nove dekade, svedoci smo da se u svetu mode i stila trendovi ponavljaju. Nikakav izuzetak nisu ni frizure, pa se tako danas mnogi stilisti rado koriste modelima frizura koje su bile moderne šezdesetih, sedamdesetih godina prošlog veka kao i prvih decenija ovog. Ovo su godine kada je moda cvetala, te nije ni čudno što stilisti crpu svoju inspiraciju odatle, dajući kosi moderniji izgled ovog doba.

Na prvom mestu se svakako nalazi frizura koja je bila na top listi tokom čitave 2020 godine. U pitanju je bob frizura (tojest paž), ali novina u zimskom izdanju je tekstura. I to je ono što je čini posebnom i veoma upadljivom, na vama je samo da odaberete: talasi ili lokne.

Inspirisani stilom sedamdesetih godina, stilisti na velika vrata vraćaju šiške, i to u kombinaciji sa dugom kosom, baš kako ih Dženifer Lopez nosi.

Ono što je svakako novina jesu nevidljivi slojevi. Kosa se šiša ali sporadično, te su neki pramenovi duži a neki kraći, ostavljajući tako utisak punoće. Ova frizura je idealna za sve koji vole da puštaju kosu.

Svi smo obožavali stepenastu frizuru Rejčel Grin iz serije „Prijatelji“. Ova stepenasta frizura je ponovo oživela, i izgleda zaista sjajno, pogotovo ako se fenira okruglom četkom.