Seka Aleksić je na svom Instagram profilu 17. decembra 2020. godine objavila staru sliku sa suprugom Veljkom i izazvala pravu malu revoluciju. Fotografijom koja ih prikazuje u oskudnim kostimima bake i deke "Mraz", naveli su mnoge Sekine pratioce na komentare.

Naravno, ima tu svega pa i onih lascivnih rečenica o tome kako je Veljko gleda, ali i da izgleda mnogo lepše sa kraćom bradom i kosom. Međutim, Seka je više puta isticala da ne dozvoljava da joj se iko meša u intimu, pa se i dalje ne obazire na komentare privatnih  pitanja. Naročito naglašava da izgled njenog supruga, brada ili kosa, pitanja da li mu lepo stoje stoji ili bi trebalo da je obrije, nisu tema za javnost. 

Među desetinama hiljada lajkova, ipak najviše je onih komentara koji pokazuju da su njeni pratioci u ovoj slici videli upravo ono što je Seka i želela da istakne. To je ljubav koja odoleva već deset srećnih godina uprkos svim kritikama i prognozama o roku trajanja ove veze.

„I dalje imam istog Deda Mraza i veoma sam ponosna“, napisala je Seka ispod slike, a mi se ne možemo a da se ne složimo sa možda najlepšim komentarom - „Kad je pravi, onda je to jedan za ceo život.“

Izvor: Lepa&Srećna