Hajdi Klum ima 47 godina, a njena ćerka Leni 16, a obe su pokazale svoj veliki manekenski talenat snimajući naslovnu stranu januarskog broja nemačkog magazina Vog. U 2021. godinu će, dakle, Leni Olomi Klum zakoračiti sa velikim modnim debijem, kakav se retko kome pruža u životu. Sve do nedavno, njene fotografije bile su pikselizovane, jer je mama Hajdi kao lavica čuvala  identitet svoje dece - Leni i braće - Johana, Henrija i Lua.

Kako se odlučila na ovaj korak? "Kad napuni 16 godina i dobije pravo da vozi auto, onda dete ima i pravo na svoj Instagram nalog a može i da pokaže svoje lice svetu", kaže Hajdi.

Snimanje je prošlo izuzetno dobro, kažu mama i ćerka, a tome svedoči i mnoštvo fotografija i video klipova koji objavljeni sa ovog setinga. Poziraju, plešu, pomalo se i ludiraju pred kamerama, ali od svih tih slika za "kaver" je odabrana scena u kojoj mama ljubi ćerku uobraz.  

Jasno je da je Hajdi spremna da "gurne" svoju naslednicu napred. Poze su im vrlo slične, ali je Leni malo napred i gleda ravno u kameru, Hajdi je zatvorila oči i za nju objektivi kao da ne postoje. I na crno-beloj slici, mama je umiljato savijena oko ćerkinog ramena, a Leni stoji odlučno uzdignute glave.

"Oduvek sam želela da postanem manekenka", kaže Leni. "Prve ponude sam dobila već sa 12 i 13 godina, ali mama mi nije dopustila da ih prihvatim. Sada znam da je bila u pravu i da je to bilo prerano."

''Ponosna sam na tebe i ne samo zato što si odabrala ovaj put. Znam da ćeš, bez obzira kojim putem krenula, biti svoja'', poručila je Hajdi naslednici putem društvenih mreža.

''Nikad nisi imala priliku za 'normalno' odrastanje. Ali, šta je to normalno? Sigurno to nije kad neko raste odrasta uz tri oca. Ali kao da ti ništa od toga ti nije naštetilo – naprotiv: ti si samopouzdana mlada žena koja se bori za svoje ciljeve. I što je još važnije, stvarno si divna osoba sa srcem na pravom mestu'', poručila je Hajdi Klum.

Leni kaže da je sa mamom najbolja drugarica, a njen treći muž Tom Kaulic je tražio da sva deca odobre venčanje kad je zaprosio Hajdi. Normalno ili ne, tek - Leni je očito vrlo srećna, jer je napravila čak i minijaturnu tetovažu istu kakvu ima Tom.

 Izvor: Lepa&Srećna